A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Підсумки роботи Ходорівської об`єднаної територіальної громади підведено!

Дата: 18.05.2018 16:28
Кількість переглядів: 1456

      Міський голова Олег Коцовський на засіданні ХХІІІ сесії  Ходорівської  міської ради, яка відбулася 23 квітня 2018 року, підвів підсумки роботи Ходорівської ОТГ за 2016-2017 роки.  «Міська рада є колегіальним органом, який представляє спільні інтереси всіх населених пунктів нашої громади . Тому все , що зроблено за даний період, є результатом колективної роботи депутатського корпусу, виконавчого комітету, старост сіл,  виконавчого апарату та  співпраці з народним депутатом, обласними та районними державними структурами, з громадським активом жителів громади. Створення об`єднаних територіальних громад в нашій країні справа нова, існує не до кінця адаптоване законодавство в частині діяльності та повноважень ОТГ, яке змінюється дуже динамічно, тому перші наші кроки були не простими, але  впевненими. Адже об`єднання доводилося проводити не на папері, а в реальності, вирішувати питання про працевлаштування працівників колишніх сільських рад, проведення інвентаризації майна, оформлення актів передачі з районною радою та запустити все, як єдиний організм. Це було не просто і тому я хочу висловити подяку всім за розуміння та підтримку у цей непростий період реорганізації , створення та становлення нашої громади», - наголосив у своєму виступі Олег Теодорович.

      «Хочу відмітити про добру співпрацю з депутатським корпусом, з головами профільних комісій, продовжив міський голова, - поскільки, питань, які потребують сесійного розгляду є багато, сесії проводяться кожного місяця (при потребі частіше). Всі питання попередньо обговорюються на засіданнях профільних депутатських комісій та погоджуються старостами. Саме відповідальність перед виборцями, професійний рівень та людяність сприяли виробленню узгоджених позицій в нашій роботі та прийняттю на сесіях виважених рішень. Я намагався у своєму виступі підвести наші спільні підсумки про те, як жила і працювала громада, адже, як ви розумієте, одна людина сама нічого не зробить. Дякую всім, хто не тільки на словах, а конкретними справами допомагає розбудовувати та покращувати нашу громаду.  Я не приховую недоліків, а навпаки загострюю на них увагу, а це означає, що нам є над чим працювати і до чого прагнути. І на завершення хочу побажати всім нам витримки, щоб продуктивно працювати в цей нелегкий і непростий час.  Тому давайте спільно вирішувати всі проблеми, які в нас є, але це можливо лише тоді коли кожен з нас буде відноситись до свого села чи міста, як до своєї домівки. А ми завжди налаштовані на плідну співпрацю та на діалог з усіма, хто бажає зробити добру справу для  своєї громади. Сподіваюся, що конструктивна робота апарату міської ради, старост, депутатів та членів виконкому принесе добрі плоди для розвитку нашої громади».

    О.Коцовський  детально ознайомив всіх присутніх з історією створення громади та із здобутками  у різних галузях та сферах. Доповідь була наповнена цікавими діаграмами, таблицями, фотографіями, які демонструвалися на мультимедійному проекторі.

   Детальніше ми періодично будемо ознайомлювати відвідувачів сайту з інформацією про підсумки роботи  по розділах (в розрізі галузей та різних сфер життя  Ходорівської ОТГ).

     А Ви маєте можливість ознайомитися із всіма відеоматеріалами в додатку до даної замітки вже зараз...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь