A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Подяка

Дата: 07.05.2018 11:27
Кількість переглядів: 985

Фото без опису

    Усі ми - громадяни своєї країни, і кожен із нас у міру здібностей і можливостей може та повинен прислужитися державі, суспільству, громаді, де люди співпрацюють, допомагають один одному, приносять іншим користь, роблять спільні справи.

    Саме так можна охарактеризувати діяльність новоствореної Ходорівської ОТГ. Її керівництво добре усвідомлює усю відповідальність за ті населені пункти, які об’єдналися навколо Ходорова, щоб дбати один про одного та про всіх разом.

    Похвальним є те, що голова Ходорівської міської ради Коцовський О.Т., колектив і депутатський корпус міської ради одним із пріоритетних завдань вважають питання духовності. Підтвердженням цього є розроблена і прийнята Програма «Духовність рятує світ» і передбачене у «Стратегії розвитку громади» фінансування храмів із бюджету ОТГ.

    Добре розуміємо, наскільки це усвідомлене і глибоко виважене рішення. Адже громаду творять люди, а церква є тим місцем, де формується духовно багата і по-справжньому здорова людина. Це та криниця духовності, звідки ми черпаємо силу і наснагу до праці; той острівець духовності, де прославляємо нашого Творця, який надихає мас творити добро.

    Свідомі того, як непросто для керівництва у цей нелегкий період і попри різного роду складнощі із міського бюджету виділяти кошти і знаходити можливості для надання матеріальної допомоги громадам у проведенні різних робіт у храмах, наприклад, встановлення опалення, придбання будівельних матеріалів, перекриття дахів, ремонт.

    Важко оцінити, якою великою і вкрай потрібною та необхідною є така фінансова підтримка для функціонування центрів духовного осередку, особливо у селах, де саме у храмах закладаються основи християнської поведінки у дітей та переосмислюють духовні цінності дорослі.

    Спілкуючись із жителями інших округів, знаємо, що органи місцевого самоврядування тісно співпрацюють зі старостами та релігійними громадами.

    Результати співпраці відчули і ми, парафіяни храму Покрови Пресвятої Богородиці села Вовчатичі. Завдяки клопотанням Добуша Ю. С., старости Вербицького старостинського округу,  старанням Коцовського О. Т., голови
Ходорівської міської ради, і депутатів міської ради громада с. Вовчатичі отримала матеріальну допомогу для встановлення опалення у церкві. Уже не один рік жителі села проводять окрасу храму вірних, і така фінансова підтримка місцевої влади є надзвичайно важливим кроком до розуміння нею необхідних потреб людей, зокрема тих, що проживають у селах.

     Тому парафіяни та парох  храму  Покрови  Пресвятої  Богородиці с.Вовчатичі   о.Микола Прунак адресують Коцовському О. Т., Добушу Ю. С. і депутатам Ходорівської міської ради теплі та щирі слова подяки. Як відомо, велике завжди починається із малого. Допомагаючи тим, хто цього потребує, Ви робите добру благородну справу, велику та неоціненну. Тож і надалі бажаємо Вам творити і примножувати добро, бо кажуть у народі «Творіть добро, і вам воздасться».

                                                                                З повагою і вдячністю

                                                            парафіяни парафії

                                                    Покрови Пресвятої Богородиці с. Вовчатичі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь