A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Зимова першість Ходорівщини з міні-футболу на честь Героїв Майдану!

Дата: 20.04.2017 15:39
Кількість переглядів: 1316

  Фото без опису

  26 лютого на майданчику зі штучним покриттям стадіону «Бу­дівельник» м. Ходорова вдруге стартувала зимова першість Ходорівщини з міні-футболу на честь Героїв Майдану. Цьогоріч до участі в змаганні заявились 12 команд, в тому числі три (ФК «Ходорів», «Ліцей», «ДЮСШ») власне з Хо­дорова. Вони розподілені на дві групи по б команд, де - кругова схема в одне коло. Підсумки гру­пового етапу:

  Група «А». Бориничі - 10 очок (різниця м'ячів 19-6), Юшківці - 10 (19-11), ДЮСШ - 9, Загірочко - 8, Ліщин — 6, Городищенське - 0. Доля першого місця вирішилась у передостанньому матчі Бориничі- Юшківці 3:1. Окрім того, лідери роз­ділили очки із Загірочком: Юшківці-Загірочко 1:1, Бориничі — Загірочко 2:2. В останніх двох турах «проки­нулись» футболісти Ліщина, пере­могли Бориничі 3:2, Городищенське 3:1, але вже було запізно...

  Група «Б». Ходорів - 13, Ліцей — 11, Нові Стрілища - 7, Вовчатичі - 6, Кам'яне - 4, Грусятичі - 0.

  В цій групі попереду два ходорівські колективи, матч між ними завершився внічию 2:2. Окрім того, Ліцей втратив очки у зустрічі з Вовчатичами 1:1. Щодо боротьби за пу­тівку в першу четвірку, то тут вирішальною стала зустріч Нові Стрілища - Кам'яне 3:1. Відзначимо також і досить рідкісні як для міні-футболу три нічиї в п'яти зустрічах колективу Вовчатич: окрім нічиєї з Ліцеєм 1:1, також з Кам'яним 2:2 і Новими Стрілищами 0:0.

  За підсумками групового турніру перші 4 колективи кожної з груп вийшли у наступне коло змагань, де утворили дві півфінальні четвірки.

  Обидва групові півфінальні турніри пройшли 19 березня.

  Група «В»: Ходорів - 7 (19-4), За­гірочко - 7 (23-9), Юшківці - 1 (9- 20), Нові Стрілища -1 (10-28). Перші два матчі завершились нічиїми: Хо­дорів - Загірочко 1:1, Нові Стрілища - Юшківці 4:4.  В наступних поє­динках спортсмени Ходорова й  Загірочка  переконливо довели свою перевагу, а загальна краща різниця м'ячів на один гол виявилась у ко­лективу Ходорова.

   Група «Г»: Бориничі - 7, Ліцей - 6, Вовчатичі - 4, ДЮСШ - 0. Цього разу зовсім юні футболісти з ДЮСШ не змогли створити конкуренцію більш досвідченим старшим ко­легам. Щодо інших 3 команд, то тут все вирішилося в останньому поє­динку: у зустрічі з колективом Ліцею для виходу в фінал Вовчатичам не­обхідна була нічия, але вони посту­пилися 3:5.

   У неділю, 26 березня, відбулись завершальні матчі фіналу: Ліцей  - 6 (11-8), Загірочко -6 (11-10), Бориничі – 4, Ходорів -1.

    Турнірна боротьба виявилась напрочуд захоплюючою: у перших п'яти із шести поєдинків перевага однієї з команд вимірювалась не більш як одним м'ячем, а зустріч Ходорів – Бориничі  завершилась бо­йовими 5:5. Справді незламний ко­зацький характер проявили фут­болісти Загірочка: поступившись у першій зустрічі Бориничам 4:5, у двох наступних вони «на зубах» вирвали перемоги у Ліцею 3:2 і Хо­дорова 4:3. З тим же рахунком 3:4 спортсмени ФК «Ходорова» по­ступились землякам-ліцеїстам. Як і годиться у такому захоплюючому турнірі, все вирішилось у завер­шальному поєдинку Ліцей - Бориничі: кожній з команд для чем­піонства потрібна була перемога, а ліцеїстам до того ж - з різницею не менш як 2 голи. Вони її й здобули: перемігши 5:2, команда Ліцею по кращій загальній різниці м'ячів (+3) випередила колектив Загірочка і за­служено стала чемпіоном. Команда Загірочка третій рік поспіль друга, на третьому місці колектив Боринич.

  Всі чотири команди-учасниці фіналу на­городжені кубками, гравці команд - призерів - медалями відповідного ґатунку. Пам'ятними призами від­значено кращих: воротаря Сергія Борщевського (ліцей), захисника Романа Тура (Ходорів), нападника Назара Погорільця (Загірочко), ; гравця Георгія Яворського (ліцей), арбітрів Володимира Коника (Хо­дорів), Ігоря Маркевича (Жирова).

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь