A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Подяка від дружини та синів загиблого на Світлодарській дузі українського воїна Володимира Андрешківа

Дата: 19.03.2017 15:22
Кількість переглядів: 7374

Коли в нашу рідну Україну приходить біда, коли це торкається сімей, як нашої, завжди на підтримку приходять ширі українці. Ми, родина загиблого 18 грудня 2016 року на Світлодарській дузі східної України, Андрешківа Володимира Степановича, хочемо висловити щирі слова подяки усім тим небайдужим, хто увесь цей час  був поряд, підтримував, розраджував нашу сім’ю. Щира людська подяка, за те, що Ви робите, не залишаєте наодинці з проблемами, це реальна і дуже важлива допомога!

Особлива подяка родині Володимира, які нас прийняли у своїй оселі, увесь цей час телефонували і цікавилися як почуваються сини: його матері Марії, сестрам Ірині та Тетяні, братам Михайлу та Роману.

Низький уклін і щира подяка побратимам, які є на даний час на передовій  бойових дій у східній Україні – батальйону «Київська Русь», побратимам які сьогодні вдома по всій Україні, побратимам і товаришам, які проживають у Жидачівському районі за добрі і теплі слова підтримки. Зокрема, найбільші слова подяки Роману Тітику, Тарасу Стефаніву.

Хочемо подякувати від нашої сім’ї всім небайдужим людям громади с.Бортники, та інших громад району за неоціненну допомогу, за те, що допомогли нам фінансово одразу ж після похорон Володі, в цей складний час! Окремі слова подяки старості Ользі Михайлівні Гурді.

Просимо прийняти подяку за те, що допомогли нам вчотирьох із Семенівки Чернігівської області швидко приїхати на похорони нашої рідної і дорогої людини: голові Семенівської районної державної адміністрації Чернігівської області Сергію Івановичу, Жидачівській районній державній адміністрації Татарину Василю Євгеновичу та Самсоновій Світлані Омелянівні, меру м.Ходорів Коцовському Олегу Теодоровичу.

Увесь цей час нам допомагали, надавали роз’яснення і здійснювали постійний супровід у оформленні документів, як родині загиблого, дуже хороші ширі люди, високі професіонали: працівники Жидачівського військового комісаріату (найбільше знайомі із Лідією Возною), працівники Жидачівської райдержадміністрації (Тетяна Карабін, Лідія Регусевич, Мар’ян Кузишин).

Приємно усвідомлювати що є в нашій рідній країні люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості, віри в краще майбутнє! Своєю турботою, бажанням допомогти і поспівчувати Ви зігріваєте наші серця!  Хай Бог благословить Вас та Ваші сім'ї, здоров'я Вам і наснаги, а головне миру нам всім. Дякуємо від душі!

З пошаною та вдячністю

Оксана Гулак – дружина (вдова)

Сини: Владислав, Степан, Михайло

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь