A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Розвиток партнерських відносин з Фінляндією

Дата: 28.08.2017 15:17
Кількість переглядів: 1141

  Сучасні тенденції та інтенсивність розвитку об’єднаних територіальних  створюють нові передумови для налагодження комунікації між різними країнами, містами, громадами, в яких на зміну конкуренції (а то й протистояння) приходять конструктивний діалог і порозуміння. Налагодження партнерських відносин стає одним із найважливіших підходів у діяльності Ходорівської ОТГ  на шляху досягнення спільних цілей та запорукою важливих змін у громаді. Така співпраця започаткована під час зустрічі голови Ходорівської ОТГ Олега Коцовського з представниками фінляндської Компанії Greenled, яка  відбулася в місті Оуле в серпні 2017 року. В зустрічі брали участь Пертті Тахванінен, виконавчий директор, Ярно Хеллман, експерт по освітленню вулиць та площ, Яакко Хассинен, експерт по внутрішньому освітленню.

  Компанія Greenled є постачальником прогресивних рішень для освітлення, освітлювальних приладів для компаній і державного сектора.  Її діяльність охоплює все: від окремих продуктів до управління і виконання масштабних проектів освітлення.  Світильники виробляються на  заводі Kempele в Фінляндії,  є 2 офіси в Вантаа і Тампере.  Дочірня компанія Greenled GmbH працює в Німеччині.  Послуги компанії: від рішення до обслуговування - від планування освітлення і доставки продукції до повного обслуговування освітлення відповідно до потреб.  Будучи провідним постачальником комплексних світлодіодних рішень для освітлення в Фінляндії, компанія набула досвіду, виконавши сотні освітлювальних рішень для різних галузей.  Концепція «все включено» як концепція обслуговування захоплює планування, установку і обслуговування. 

   На зустрічі обговорювалися питання щодо заміни електролампочок на енергозберігаючі лампи в бюджетних установах та на об’єктах вуличного освітлення в населених пунктах громади.

   А вже 17.08. представники компанії Greenled відвідали Ходорівську ОТГ з метою вивчення стану енергетичної ситуації громади та підготовки пропозицій щодо залучення енергозберігаючих технологій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь