A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулася ХІХ сесія VIII скликання міської ради

Дата: 14.11.2017 15:03
Кількість переглядів: 1584

Фото без опису

    07 листопада  2017  року  в Палаці   культури   м.Ходорова  відбулася  ХІХ  сесія VIII    скликання міської ради. В сесії взяли участь 24 депутати міської ради, старости старостинських округів, керівники установ, організацій. Головував на засіданні сесії міський голова Олег Коцовський.

Після затвердження порядку денного, депутати розглянули бюджетні питання: про внесення змін до показників Ходорівського міського бюджету, про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти. Начальник відділу фінансів, обліку, звітності та контролю Іванна Глушко проінформувала депутатів про перевиконання Ходорівського міського бюджету на 5 млн. 203,0 тис.грн. Кошти від перевиконання (враховуючи пропозиції старост, керівників профільних відділів) будуть спрямовані  на медицину – 910,0 тис.грн., на культуру – 520,0 тис.грн.,  для потреб водопостачання  - 479,0 тис.грн., для благоустрою – 2 млн.094,0 грн., для співфінансування робіт по ремонту автомобільних доріг – 100,0 тис.грн., для співфінансування проекту  по модернізації приміщення для потреб ЦНАПу  - 200 тис.грн.,для виплати матеріальних допомог жителям громади – 100,0 тис.грн., для виготовлення генеральних та детальних планів забудови – 200,0 тис.грн., для капітального ремонту адмінбудинку в с.Вибранівка – 200,0 тис.грн. Депутати внесли зміни в межах кошторисних призначень в галузі освіти, культури та охорони здоров`я, затвердили договори про міжбюджетні трансферти Львівській міській раді та Жидачівській районній раді за надання послуг по третинній медицині, затвердили рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови прийняті в міжсесійний період. З метою забезпечення проведення заходів щодо розвитку християнських цінностей,  духовної та естетичної культури населення внесено зміни до Програми розвитку державно-церковних відносин «Духовність врятує світ» в частині збільшення видатків на фінансування програми на 300 тис.грн., а саме на Храми: с.Вербиця 60,0 тис.грн.; с.Новосільці – 25,0 тис.грн.; с.Чорний Острів – 30,0 тис.грн.; м.Ходорова (св..Володимира та Ольги) 175 тис.грн.; с.Девятники – 10 тис.грн. Після заслуховування пропозицій секретаря виконкому Любові Абрамів депутатами внесено зміни до загальної чисельності та структури виконавчих органів Ходорівської міської ради (ліквідовано відділ житлово-комунального господарства та створено відділ містобудування та архітектури та відділ державного архітектурно-будівельного контролю).

Секретар ради Марія Гавінська проінформувала та узагальнила пропозиції старост сіл, керівників відділів, відповідно до яких внесено зміни до переліку об’єктів, які перебувають в комунальній власності Ходорівської міської ради (ОТГ), що підлягають продажу (передачі в оренду), а саме даний перелік доповнено 2-ма об’єктами: приміщення котельні по.вулиці 16 липня в м.Ходорів та колишнього адмінбудиноку в с.Піддністряни і затверджено план підготовки регуляторних актів на 2018 рік. Депутати затвердили Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності в сфері оцінки землі на території Ходорівської міської ради; надали дозволи на виготовлення правовстановлюючих документів на об’єкти, які перебувають в комунальній власності Ходорівської міської ради та підлягають продажу. Заслухавши інформацію заступника міського голови Анастасії Батирняк депутатами  затверджено кошторисні документації по влаштуванню ігрових майданчиків  в м.Ходорів та с.Піддністряни, по капітальному ремонту адмінбудинку в с.Вибранівка, по капітальному ремонту системи опалення народного дому в с.Бортники, по реконструкції системи газопостачання з заміною замірних вузлів обліку газу і коректорів в комунальних навчальних закладах, по реконструкції системи водопостачання м.Ходорів (перша черга с.Садки), а також   Порядок проведення конкурсу для надання супутніх послуг,  пов'язаних з наданням адміністративних послуг у Центрі надання адміністративних послуг Ходорівської міської ради.

Вже традиційно велику кількість питань, що розглядаються на сесії становлять земельні питання. Зокрема, питання щодо розгляду заяв жителів Ходорівської ОТГ про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства та для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, а також про затвердження таких проектів землеустрою.

Затверджено: звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки для обслуговування будівлі магазину, що розташована за адресою: Львівська область, Жидачівський район, с.Бринці-Церковні, вулиця Зарічна,31 (в межах населеного пункту) площею 0,0661 га., у розмірі 67765 грн. 00 коп. (шістдесят сім тисяч сімсот шістдесят гривень, 00 коп.), у розрахунку за один квадратний метр земельної ділянки – 152,52 грн. (сто п’ятдесят два гривні 52 коп.); проект землеустрою щодо  відведення земельної  ділянки для будівництва та обслуговування будівлі  церкви Релігійної громади  Української   Греко-Католицької Церкви  в  селі Садки Жидачівського  району Львівської  області; детальні плани території земельної ділянки (для  обслуговування та будівництва гаражу по вулиці імені Героя Майдану Романа Точина,22 Долику П.Р.; для  обслуговування бази відпочинку Сомик Надії Василівні (м. Ходорів, вул. Шевченка); для  обслуговування храму Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви с.Калинівка; для обслуговування храму релігійної громади Української Греко-Католицької Церкви с.Лучани; для  обслуговування магазину продтоварів на вул. Б.Хмельницького,102 в м. Ходорів (Швед В.М., Курпіта О.І., Олексин О.О., Олексин Б.О.) та внесено зміни в детальний план території в м.Ходорів по вул..Грушевського ,63 Львівської області.

Надано дозволи: на розробку генеральних планів сіл Жирівського та Бортниківського старостинських округів; на  розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування підземних резервуарів питної води в селі Садки для передачі її в постійне користування ДП «Водоканал»;

В різному заступник міського голови Анастасія Батирняк проінформувала присутніх про результати розгляду звернення мешканців міста Ходорова, міських громадських об’єднань та організацій про загрозу екології міста та самовільний скид стічних виробничих вод ТзОВ «Ходорівський м’ясокомбінат» у річку Луг та про депутатські звернення депутатів міської рад Ігоря Хруща щодо будівництва нового об’єкту на території ТзОВ «Ходорівський м’ясокомбінат» та Олега Бончинського щодо вивчення стану аварійності доріг на території Ходорівської ОТГ.

Детальніше з рішеннями міської ради можна ознайомитися на офіційному сайті Ходорівської міської ради.

                 

                            Секретар міської ради                                                                      Марія ГАВІНСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь