A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Через блокпости до Ходорова

Дата: 21.07.2017 13:07
Кількість переглядів: 1633

10 липня міський голова Олег Коцовський  разом з учасниками народного ансамблю танцю «Наддністрянка» хлібом-сіллю зустрічали гостей зі сходу України. Делегацію очолювали заступники голів Луганської та Донецької ОДА, також до її  складу входили представники громадських організацій, праців­ники РДА та ОТГ двох областей. Вже за звичною програмою для міської ради  пройшла зустріч: вшанування пам’яті Героя Ук­раїни Романа Точина біля його могили і Героїв Небесної Сотні Львівщини на Алеї Слави, оз­найомлення із роботою структур­них підрозділів Ходорівської ОТГ, коротка екскурсія містом, концерт народних колективів. 

За круглим столом відбулося обговорення переваг і недоліків реформи місцевого самовря­дування та процесу реформування місце­вого самоврядування на прикладі  Ходорівської об’єднаної громади.

Віталій Корецький, радник голови Львівської ОДА, повідомив, що у Львівській області створено 25 об’єднаних громад (4 міські, 6 селищних, 15 сільських), які займають 2,5 тисячі кв.км (10,6% загальної площі Львівської області) і налічують 180 тисяч населення (7% населення об­ласті), в т.ч. - у 2015 році створено 15, 2016 - 7, 2017 - 3 об’єднані громади. Планується, що до кінця 2017 року на Львівщині їх буде 35. За. словами В.Корецького, май­бутнє - за громадами, які об’єднуються  навколо великих міст.

            Вражені гостинністю, гості із Східної України, які щоб приїхати до нас подолали кілька блокпостів, від’їжджаючи, дякували за від­крите спілкування та позитивний досвід Ходорівської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь