A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ХVІ сесія VIII cкликання Ходорівської міської ради

Дата: 18.07.2017 12:56
Кількість переглядів: 1156

Фото без опису

ХVІ сесія VIII cкликання Ходорівської міської ради

 

11 липня 2017 року  депутати зібралися на засідання ХVІ сесії VIII скликання Ходорівської міської  ради, яке провів  міський голова Олег Коцовський. В засіданні взяли участь 23 депутати міської ради.

ХVІ сесію розпочали із нагородження золотими та срібними медалями випускників загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. № 1 та №3 імені Героя України Романа Точина. Голова Ходорівської ОТГ О.Коцовський  подякував випускникам за високі досягнення у навчанні та побажав їм здобути бажану професію та повернутись до рідного міст, яке потребує високоосвічених спеціалістів. Вже традиційно міський голова  привітав іменинників з числа депутатів міської ради, побажав їм міцного здоров’я та успіхів у роботі на теренах місцевого самоврядування.

Після затвердження складу лічильної комісії  (депутати В.Могильний,Н.Минурка, П.Панат)  та внесення змін до порядку денного,  депутати перейшли до розгляду питань.

Начальник відділу фінансів, обліку, звітності та контролю Іванна Глушко доповіла присутнім про виконання Ходорівського міського бюджету за перше півріччя 2017 року, про розподіл субвенції  з Державного бюджету на розвиток інфраструктури Ходорівської ОТГ, про затвердження Положення про порядок використання коштів резервного фонду  бюджету Ходорівської міської ради Львівської області та про внесення змін до штатного розпису Ходорівської міської ради.

Одними з найголовніших  питань порядку денного були питання  щодо  встановлення ставок земельного податку на території  Ходорівської об'єднаної територіальної громади на 2018 рік, встановлення плати за оренду землі на території Ходорівської  міської  об’єднаної територіальної громади на 2018 рік, звільнення  від  сплати земельного податку на території  Ходорівської міської об'єднаної територіальної громади на 2018 рік, затвердження  положення  про плату за землю на території Ходорівської об’єднаної територіальної громади, про встановлення  ставок єдиного податку та ставок податку на майно  на 2018 рік. Доповідали про дані питання заступник міського голови А.Батирняк та начальник відділу земельних ресурсів О.Лаб’як.

Депутати прийняли рішення про зміну засновника, найменування амбулаторій загальної практики сімейної медицини та затвердження статутів в новій редакції і про затвердження статутів  Комунальних навчальних закладів Ходорівської міської ради Львівської області.

За ініціативи  депутата Т.Кашинського в порядок денний було включено  питання  щодо відміни  рішення ХІІІ сесії VІІІ скликання Ходорівської міської ради №883 від 27.04.2017 року в частині реорганізації КОМУНАЛЬНОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ “ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД - ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД” ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ №22 С.ЗАГІРОЧКО, оскільки  мешканці села звернулись з проханням щодо відновлення роботи дошкільної групи  у зв’язку з збільшенням кількості дітей, які змогли б там навчатись. Після обговорення депутати вирішили детальніше вивчити вищезгадане питання та направили його на доопрацювання.

 Після доповіді начальника відділу освіти,молоді та спорту Н.Калинець  прийняті рішення щодо відновлення роботи логопедичної групи в комунальному дошкільному навчальному закладі ясла-садок комбінованого типу «Ромашка» Ходорівської міської ради Львівської області та внесення змін до рішення Ходорівської міської ради від 26.01.2017 року №677 та затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів комунальної власності  Ходорівської міської ради Львівської області в новій редакції.

Секретар ради М.Гавінська проінформувала присутніх щодо необхідності прийняття рішень: про затвердження  Положення  про плату за землю на території Ходорівської об’єднаної територіальної громади; затвердження Положення про старосту старостинських округів Ходорівської ОТГ; підписання Угоди про налагодження партнерських відносин і співпраці між Ратнівською селищною радою Волинської області і Ходорівською міською радою (об’єднаною територіальною громадою) Львівської області та ознайомила депутатів  із змістом  першої електронної петиції, яка зібрала необхідну кількість голосів на свою підтримку, поданої Ходорівській міській раді щодо впровадження он-лайн трансляції сесій та всіх засідань постійних депутатських комісій. Після заслуховування  доповіді автора петиції, пропозицій та зауважень – обранці вирішили відмовити у задоволенні вищезгаданої петиції. Водночас, за пропозицією міського голови О.Коцовського, депутати прийняли рішення щодо забезпечення відеозйомки засідань сесій Ходорівської міської ради Народною аматорською кіно-фото-відеостудією «Луг» Палацу культури м.Ходорова.

На сесійному засіданні було розглянуто та одноголосно прийнято відповідні рішення щодо земельних питань: : про надання дозволів на розроблення детальних планів території визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки; про затвердження детальних планів території визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки; про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування споруди електрозв’язку-вежі «УКРТАУЕР; про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства; затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства; затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у безоплатну  власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд; про затвердження проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність із зміною цільового призначення з «11.03 для розміщення та експлуатації основних,підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та споруд» на «02.05 для будівництва індивідуальних гаражів»; про укладення додаткової угоди до договору оренди землі від 12.07.2006 року укладеного між Вибранівською сільською радою та Горник Олександрою Антонівною (с.Вибранівка, вул.Шкільна, Жидачівського району Львівської області); про надання дозволу на  виготовлення  проекту землеустрою щодо організації території  земель ФГ «Влах» с.Вовчатичі членам фермерського господарства  для ведення фермерського господарства в розмірі середньої земельної частки по Вербицькій сільській  раді, а також надано дозволи на виготовлення  та затвердження вже виготовлених  проектно-кошторисних документацій.

Після розгляду основних питань порядку денного перейшли до розгляду депутатських  запитів:  депутата   Кашинського Тараса  до  Львівської обласної державної адміністрації щодо прийняття негайних заходів з ліквідації руйнування моста в с.Заліски Жидачівського району Львівської області та підтримати пропозицію депутатів Ходорівської міської ради про звернення до ДП «Львівський облавтодор» щодо ремонту відрізку дороги міжнародного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка проходить  через територію Ходорівської ОТГ та перебуває у аварійному стані,  депутата Пастернака Володимира, який зачитав звернення жителів с.Заліски про необхідність проведення водопроводу з метою  водопостачання мешканців села.  

            У роботі сесії взяли участь старости старостинських округів Ходорівської ОТГ,  члени виконавчого комітету, керівники підприємств, установ, організацій, працівники виконавчого апарату міської ради.

            Детальніше про прийняті рішення та результати поіменного голосування можна ознайомитися на офіційному сайті Ходорівської міської ради .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь