A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Турнір пам’яті Героя України Романа Точина

Дата: 07.03.2017 12:36
Кількість переглядів: 1337

Фото без опису

26 лютого у приміщенні Ходорівської ЗОШ І-ІІІст. №3 імені Героя України Романа Точина втретє відбувся шаховий турнір пам’яті випускника школи Лицаря Небесної Сотні Романа Точина.

Присутні вшанували світлу пам’ять Романа Точина та його побратимів хвилиною мовчання. Зі словами вдячності до присутніх звернулась дружина Героя України Л.Точин. Юні шахісти запалили лампадки пам»яті. Всі присутні помолилися за Героїв Небесної Сотні.

У турнірі взяли участь 60 спортсменів: 24 дітей і 36 дорослих. Діти (головний суддя М.Кухтин, м.Жидачів) змагалися у чотирьох вікових групах. Переможцями стали: Д.Олексин, В.Челядин (обидва з Рогатина), П.Швед (Гніздичів), О.Гриців (Жидачів), призерами – Б.Терлак, В.Закорчемний, Д.Герман, Д.Чорненький (всі з Ходорова), Р.Тиндюк (Гніздичів), А.Пеняк (Жидачів), М.Мендюх, А.Олексин (обидва з Рогатина). Переможці і призери нагороджені кубками, грамотами, грошовими преміями, учасники – грошовими преміями.

36 дорослих шахістів зі Стрия, Дашави, Нового Роздолу, Рогатина, нашого району (головний суддя – І.Березовський, с.Чертіж) змагалися за швейцарською системою: 8 турів, кожна зустріч – 2 партії (15+5хвилин). У підсумку передували кандидати у майстри спорту України Я.Дунаєр (Стрий) і Є.Грушак (Рогатин), у яких по 12 очок з 16 можливих. За додатковим коефіцієнтом Я.Дунаєр – переможець, Є.Грушак – на другому призовому місці, на третьому – Т.Григорян (Нові Стрілища). Він за додатковим коефіцієнтом випередив О.Долінського (Жидачів) – в обох по 11 очок. Кращий з ходорівських шахістів Ю.Лешко - п’ятий (10 очок). 10 очок також в активі І.Березовського (Чертіж) й А.Кобрія (Гніздичів). Михайло Федоришин із Кнісела фінішував десятим (9,5 очок). На одинадцятому місці ходорівчанин Д.Ратич (9,5 очок), його земляк О.Гулей - чотирнадцятий (9 очок). Призери нагороджені кубками, грамотами і грошовими преміями, учасники – грошовими преміями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь