A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Візит делегації із Закарпаття до Ходорівської ОТГ

Дата: 12.06.2017 11:58
Кількість переглядів: 1536

Фото без опису

   8 червня 2017 року  до Ходорова завітала делегація  до складу якої входили  30 сільських і селищних голів та депутатів місцевих рад Закарпаття, а саме:
 сільські голови сіл: Кушниця, Довге і Заріччя на Іршавщині; Нижні Ворота і Верхні Ворота на Воловеччині; Кальник, Ракошино і  Зняцьово на Мукачивщині; Оноківці на Ужгородщині; Ганьковиця та Полянська сільська ОТГ на Свалявщині; селище Батьово  на Берегівщині. Більшість учасників делегації склали лідери ще не об'єднаних сільських територіальних громад Закарпаття, де  все ще вагаються здійснити практичні кроки зі створення ОТГ.  На даний час на Закарпатті створено лише 5 ОТГ:Тячівська,  Іршавська, Перечинська міські та Вільховецька  і Полянська сільські ОТГ.
   Голова  Ходорівської міської ОТГ Олег Коцовський провів із закарпатцями неперервно майже 10 годин поспіль, організувавши перед тим цікаву і насичену програму ознайомлення з містом та практичною роботою колективу міської ради, виконкому та старостатів в нових і непростих умовах функціонування ОТГ. А екскурсія до реконструйованого міського Палацу культури завершилась півторагодинним концертом для гостей, який дали народні колективи міста. Закарпатці мали змогу екскурсійно ознайомитись з більшістю закладів і установ та об'єктів міської інфраструктури, включаючи ЦНАП, міські ринок, стадіон і цвинтар, Алею слави Небесної Сотні, пам'ятники,  що мають неабияку художню цінність. На завершення програми відбулась зустріч з керівним складом Ходорівської міської ради у форматі круглого столу, на якій закарпатці отримали як тестові інформаційні матеріали, так і фахові відповіді на численні запитання щодо специфіки організації ефективної роботи Ходорівської міської ОТГ, у т.ч. міської ради і виконкому, старостатів, формування і виконання бюджету, використання коштів на виконання проектів за підтримки ДФРР і державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ тощо.

  Поїздка організована  Закарпатським  РВ Асоціації міст України (АМУ) в рамках програми "Маршрути успіхів" проекту "Пульс".
Організаційно-консультаційний супровід поїздки здійснювали виконавчий директор і консультанти Закарпатського РВ АМУ Ревтій І.І., Лукша О.В., Червінська-Ковач І.С. та Ільницький В.І. А знімальна група ТРК "М-студіо" забезпечила створення відеорепортажу про навчальний візит до Ходорівської ОТГ.
  Прощаючись  учасники семінару зазначили, що семінар був напрочуд цікавим та вдалим.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь