A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Найрозумніший знавець української літератури

Дата: 04.04.2017 10:25
Кількість переглядів: 1092

Фото без опису

 24 березня  у загальноосвітній школі І-ІІ ст. №17 с.Ліщин  учитель української мови та літератури Мудра Наталія Степанівна  провела урок-інтелектуальну гру «Найрозумніший ».  Мета уроку  - у цікавій ігровій формі закріпити та  поглибити знання учнів з української літератури; розвивати комунікативні здібності, пошукові вміння та навички; виховувати допитливість, любов до української літератури;  розвивати винахідливість, кмітливість, швидкість реакції.

   За звання найрозумнішого знавця української літератури школи змагалися  учні 7 класу.  Гра складалася з трьох раундів. Під час І раунду учні давали відповіді на запитання тестового характеру. До півфіналу потрапили такі конкурсанти: Рій І., Мацкула Д., Гуриш Ю.

    Перед початком ІІ раунду всі півфіналісти зіграли гру «Дешифрувальник», щоб визначити порядок, за яким вони стартуватимуть у півфіналі. У другому раунді учні відповідали на запитання шести категорій з української літератури. Фіналістами стали Гуриш Юлія та Рій Іван.

  У ІІІ раунді гравцям було запропонувано табло із 30 клітинками. На декілька секунд воно відкрилося, учасникам потрібно було запам'ятати свої клітинки і клітинки суперника, які були позначені відповідними кольорами. У фіналі гравці відповідали на питання двох категорій, пов'язаних з життєвим і творчим шляхом Т.Г. Шевченка.

     Після підрахунку результатів  голова журі Бурбела М.О. оголосила, що титул "Найрозумніший" виборола учениця 7 класу Гуриш Юлія. Всі присутні отримали велике задоволення від уроку, а учасники  - бажання у наступній грі отримати титул "Найрозумніший".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь