A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулась ХХ (позачергова) сесія VIII скликання ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 04.12.2017 09:18
Кількість переглядів: 1140

Результат пошуку зображень за запитом "сесія"

     30.11.2017  року відбулася ХХ (позачергова)  сесія VIII  скликання  Ходорівської міської ради. Депутати розглянули питання щодо внесення змін до показників Ходорівського міського бюджету, про передачу коштів  у вигляді міжбюджетних  трансфертів із бюджету Ходорівської міської ради (для Жидачівської районної лікарні та Жидачівського територіального центру  соціального обслуговування (надання соціальних послуг)), затвердили   Положення про відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Ходорівської міської ради. Прийнято рішення про створення добровільної місцевої пожежної команди в с.Чорний, затверджено відповідне положення,  порядок функціонування місцевого пожежного формування,  призначено керівника місцевої добровільної пожежної команди в особі старости Чорноострівського старостатинського округу Дребота Михайла Степановича та визначено за згодою керівництва ТзОВ «Вінал-Агро» місце розташування місцевої добровільної пожежної команди будівлю гаража механізованої бригади ТзОВ «Вінал-Агро» в с. Чорний Острів.

 З метою створення прозорої системи прийняття рішень щодо надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, упорядкування відносин із суб’єктами господарювання, що виникають у процесі розміщення зовнішньої реклами затверджено Правила розміщення зовнішньої реклами на території  Ходорівської об’єднаної територіальної громади.  Відповідно до пропозицій старост старостинських округів  надано дозволи на виготовлення проектно-кошторисних документацій  та затверджено       проектно - кошторисні документації.

  Депутатами доповнено  перелік земельних ділянок, які  перебувають  у  комунальній  власності на території  м.Ходорова, призначених для продажу у власність або  права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах), затверджено детальні плани території визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки, надано дозволи на розробку та затверджено проекти землеустрою  щодо  відведення  земельних   ділянок для різних видів цільового призначення.

  Депутати вирішили припинити дію договору оренди землі укладеного 01.11.2008р. між Ходорівською міською радою та ТзОВ «Ходорівський цукровий завод», який зареєстрований у Жидачівському центрі ДЗК про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 19 жовтня 2009р. за № 04 09 451 00009, у зв’язку з відчуженням об’єктів нерухомого майна за адресою: м. Ходорів, вул. Чорновола,10 Жидачівського району Львівської області (кадастровий номер земельної ділянки 4621510500:01:014:0009) та надати згоду на продаж права оренди  водного об’єкту шляхом торгів у формі аукціону за межами населеного пункту с.Отиневичі Жидачівського району Львівської області.

   Розглянуто колективне звернення мешканців села Дуліби щодо незаконного завезення свиней на територію колишнього корівника в с.Дуліби та надано дозвіл Ходорівській міській раді на укладання договору  щодо надання адвокатських послуг та передбачення в бюджеті Ходорівської міської ради видатків на оплату адвокатських послуг у сумі 100 тис.грн.

    В різному депутати ознайомилися із зверненням громади села Ліщин шодо облаштування народного дому «Просвіта» в приміщенні магазину.

      З результатами поіменного голосування депутатів міської ради та прийнятими рішеннями детальніше можна ознайомитися на сайті Ходорівської міської ради в рубриці «Офіційні документи».

            Чергова сесія Ходорівської міської ради відбудеться 21 грудня 2017 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь