A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ЗВІТУЄ ХОДОРІВСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ

Дата: 01.06.2017 08:59
Кількість переглядів: 1154

   

   28 травня 2017 року у концертній залі комунального закладу «Палац культури міста Ходорова» ніде було «яблуку впасти», адже з великим успіхом звітувала Ходорівська дитяча школа мистецтв.

   Звіт дирекції за 2016-2017 навчальний рік всім присутнім представив директор Вавричин Григорій Йосипович, який зокрема подякував всьому викладацькому колективу та учням-музикантам за віддану, сумлінну, творчу працю впродовж всього року. Про успіхи дітей свідчить величезна кількість грамот, подяк та дипломів з різноманітних конкурсів, якими завуч школи мистецтв – Кухарська Наталія Михайлівна та директор нагородили маленьких талановитих зірочок та їхніх викладачів.

   В концерті взяли участь всі дитячі колективи школи мистецтв та кращі учні, які стали переможцями обласних конкурсів.   

   Не можна й не згадати про цьогорічних випускників, які, неначе ластів’ятка, які підросли й вилітають із гнізда, покидають стіни храму мистецтв, який відкрив для них такий невідомий та цікавий світ музики. Вдивляючись в їхні обличчя можна було побачити нотки щастя й водночас смутку. Віриться, що таке молоде покоління в майбутньому будуватиме свою висококультурну та багатодуховну державу, в якій не буде місця для ворожнечі та війни.

   Сльози радості виступили й у викладачів, які провели тими невідомими музичними лабіринтами та відкрили таємниці її Величності Музики, прищепили любов до прекрасного, до мистецтва, яке житиме вічно.

   «Ставши сьогодні свідками таких високопрофесійних виступів та судячи по кількості нагороджень, за участь у конкурсах, нашу Ходорівську дитячу школу мистецтв поправу можна назвати «кузнею талантів»…» – звернулась до усіх присутніх керівник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради Вівчар Христина Романівна. Привітавши із закінченням навчального року учнів та подякувавши викладачам за щоденну самовіддачу, терпіння, мудрість та високий професіоналізм, керівник відділу побажала випускникам здоров’я, щастя, здійснення всіх мрій та задумів, а підростаючим музикантам – набиратись сил та натхнення до досягнення нових творчих вершин на мистецькій ниві.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь